HAIRTALK INFO

Hairtalk er verdens ledende leverandør av tape extensions for det profesjonelle markedet. Hairtalk er utviklet fra et medisinsk perspektiv for å kunne tilføre hår på en skånsom måte som også ivaretar ditt eget hår. Hairtalk er laget av ekte indisk hår.

De forskjellige festene:

STANDARD - helt normale tape fester. Oppbygd av naturlig keratin for å opptre så mykt og formbart som mulig. Disse blir ofte brukt nederst ved påsetting av hår.

PLUS - håndsydde fester der håret er montert over hele festet for å gjøre det helt usynlig. Plus festene bidrar til å skape ekstra volum. Disse festene egner seg best høyere opp ved påsetting, spesielt hvis du går mye med håret opp.

PRO - en hybrid mellom STANDARD og PLUS festet. De er usynlige, flate og slitesterke. Her er håret både sydd på og forseglet med en veldig tynn keratinmasse. Oppleves tynnere en PLUS festet og kan brukes både høyt og lavt ved påsetting.

VIKTIG

Hvis du har spørsmål vedrørende pris eller booking av Hairtalk extensions må du bestille en gratis Hairtalk konsultasjonstime slik at jeg kan gi en ca pris alt etter hvor mange fester eller pakker som trengs til ditt hår. Under konsultasjonen finner jeg også riktige farger, lengder og type fester til håret ditt. Etter konsultasjonstimen kan jeg da sette opp en time til påsetting.

LENGDER

Håret kommer i 25cm, 40cm og 55cm, men med ca 10cm ekstra slik at man kan klippe til håret uten å miste lengde.

1 Sandwich = 2 enkle tapefester satt sammen (som en sandwich, med ditt hår mellom) Dette er den mest vanlige måten å feste tape extensions på.

Hairtalk kommer i massevis av farger som jeg kan skreddersy til ditt hår og dine ønsker.

HAIRBAND

Et hairband er det perfekte tillegget til Hairtalk når du ønsker et enda fyldigere resultat på noen minutter, eller at du ønsker fleksibiliteten for de større anledningene.

Hairband settes superenkelt i selv, når du skulle ønske det! Hvis du ønsker kan jeg vaske, style og klippe til hårdelen når du kjøper den, slik at den blender enda finere inn med ditt naturlige hår.

 

Pris 25cm 3195,-

Pris 40cm 4395,-

HAIRTALK PRISER

Prisene varierer ut i fra hvilken lengde som blir brukt, hvilket type feste vi velger å bruke og hvor mye hår som blir satt på totalt. For å få en mer nøyaktig pris må du bestille en gratis konsultasjonstime HER.

PRO_large.jpg
plus_large.jpg

ENKEL SANDWICH

 En sandwich kan være alt som skal til for et optimalt sluttresultat.  

Perfekt til å fylle ut ett sted du har mistet hår eller er tynnere i håret.

 

25 cm pris fra 275,-

40 cm pris fra 400,-

55 cm pris fra 700,-

SINGEL PAKKE

En pakke hår er perfekt for å skape fargespill, utfylling av front, eller en liten volumboost!

 

25 cm pris fra 1547,-

40 cm pris fra 2165,-

55 cm pris fra 3312,-

QUICK FIX - BESTSELGER

Følelsen av mer hår og fylde. Endre form og farge, få bedre holdbarhet ved styling og ekstra volum.

2 pakker med hår + en gratis liten produktpakke til en verdi av 995,- som inneholder Hairtalk Shampoo, balsam, leave-in conditioner og en liten hårbørste.

 

25 cm pris fra 3095,-

40 cm pris fra 4330,.-

55 cm pris fra 6625,-

FULL FORLENGELSE

Ønsker du lengre hår, masse fylde, lysere farge eller mer spill i håret? En full forlengelse kan gjøre alt det!

4 pakker hår + gratis stor produktpakke til en verdi av 2235,- som inneholder Hairtalk Shampoo, balsam, leave-in conditioner, treatment fluid, detangler, repair cream og hårbørste.

Hvis du har ekstra tykt hår eller veldig markert klippekant trenger man som regel mer enn 4 pakker hår.  Da betaler man for hver ekstra pakke eller sandwich som blir brukt utenom.

 

25 cm pris fra 6190,- 

40 cm pris fra 8660,-

55 cm pris fra 13250,-