ANGEL.WASH

Gjenoppbyggende shampoo for fint, skjørt og farget hår. Styrker håret og skaper volum.

 

Inneholder grapefrukt, lavendel, grønn te og hveteproteiner. 

pris: 369,-

ANGEL.RINSE

Gjenoppbyggende balsam for fint, skjørt og farget hår.

 

Essensielle oljer, mango, kokos og grapefrukt tilfører fuktighet og styrker håret uten å tynge.

pris: 369,-

HYDRATE-ME.WASH

Fuktighetsgivende shampo med kakadu plomme for kjemisk tørt hår. Vitamin A, E og C sørger for silkemykt hår og masse fuktighet. Passer alle hårtyper.

pris: 369,-

HYDRATE-ME.RINSE

Meget fuktighetsgivende balsam med Kakadu plomme og Jojoba som gjenoppretter elastisiteten og kolagennivået i håret. For vakkert, sunt og glansfullt hår.

pris: 369,-

PLUMPING.WASH

Shampoo med brennesle og ingefærekstrakt som styrker og gjør fint hår tykkere. Stimulerer og revitaliserer hodebunnen for å optimalisere hårets vekstvilkår og forhindrer hårtap. Håret etterlates mykt, glansfullt og styrket over tid.

pris: 369,-

PLUMPING.RINSE

Balsam med ekstrakter fra hemsleyarøtter og oleanic syre som pleier, styrker pg gjør håret tykkere og sterkere. Den forhindrer hårtap og etterlater håret beskyttet, glansfullt og fuktighetsrikt.

pris: 369,-

YOUNG.AGAIN.WASH

Styrkende shampoo som inneholder et kompleks av hele 20 aminosyrer. Anti-aging ekstrakter fra lotus, orkide, baobab og immortelle gir ungdommelig glans, styrke og fuktighet til tørt og skadet hår.

pris: 369,-

YOUNG.AGAIN.RINSE

Styrkende balsam som inneholder et kompleks av hele 20 aminosyrer. Anti-aging ekstrakter fra lotus, orkide, baobab og immortelle gir ungdommelig glans, styrke og fuktighet til tørt og skadet hår. 

pris: 369,-

REPAIR-ME.WASH

Gjenoppbyggende og reparerende shampoo med superfood proteiner fra grønne erter som renser håret skånsomt. Antioksidanter og aktive ingredienser fra paw paw frukt bekjemper frie radikaler, beskytter håret og gir det mykhet og glans.

pris: 369,-

REPAIR-ME.RINSE

Gjenoppbyggende og reparerende balsam som kombinerer superfood proteiner fra grønne erter med vitaminer fra acai, aloe vera og shea butter for å gi håret fuktighet, styrke og glans.

pris: 369,-

SMOOTH.AGAIN.WASH

Shampoo for grovt, tykt eller krøllet hår. Inneholder blant annet monoi olje og murumuru butter som reduserer frizz og gir glans, fuktighet, styrke og beskyttelse til håret.

pris: 369,-

SMOOTH.AGAIN.RINSE

Balsam for grovt, tykt eller krøllet hår. Inneholder biomimetisk protein keratin som gir styrke, og kokos butter som gir fuktighet, glans og reduserer frizzy hår.

pris: 369,-

BLONDE.ANGEL.WASH

Shampoo for blondt og grått hår som oppfrisker fargen og holder den kald og fresh! Inneholder murumuru, shea og mango seed butter som gir fuktighet, elastisitet, volum og glans.

pris: 369,-

BLONDE.ANGEL

Kur for blondt og grått hår som oppfrisker fargen og holder den kald og fresh! Ekstrakter fra solsikkefrø, olivenolje, jojoba og paranøtt reparer og gir fuktighet til blondt, bleket, stripet eller grått hår.

pris: 369,-

STIMULATE-ME.WASH

Oppfriskende daglig shampoo for menn. Inneholder blant annet kamferkrystaller, bergamot mint og svart pepper som stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen og gjenoppretter hårets naturlige glans og styrke.

pris: 369,-

STIMULATE-ME.RINSE

Oppfriskende balsam for menn. Inneholder blant annet kamferkrystaller, bergamot mint, shea butter og svart pepper som stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen og gjenoppretter hårets naturlige glans og styrke.

pris: 369,-

MAXI.WASH

Dypt rensende shampoo som ikke påvirker hårfargen. Rik på lime, mynte og rosmarin som fjerner fettstoffer, oppbygging av stylingprodukter og rester av kjemikalier. Anbefales til alle nye kunder av Kevin Murphy for å få renset ut gamle produktrester, slik at Kevin´s produkter skal virke best mulig.

pris: 369,-

BALANCING.WASH

Mild daglig shampoo med salvie, grapefrukt og ylang ylang som styrker håret, gir det vitalitet og balanserer hodebunnen.

pris: 369,-

ANGELS

Enten du leter etter en kremet beige, kjølig ask, aprikos rosé eller skinnende glans så står du det med Coloring.Angels. 

pris: 369,-

CRYSTAL.ANGEL

gir skinnende glans

COOL.ANGEL

gir en kjøling ask

AUTUM.ANGEL

gir en nydelig aprikos rosé tone

SUGARED.ANGEL

gir en kremet beige

BLONDE.ANGEL

korrigerer gule nyanser

Dypt fuktighetsgivende og reparerende kur med et kompleks av 20 aminosyrer, quinoa- og risproteiner, immortelle og baobab som gir ungdommelig glans, fuktighet og styrke til tørt og skadet hår.

pris: 439,-

ANGEL.MASQUE

Styrkende og dypt fuktighetsgivende hårkur spesielt utviklet for fint, fargebehandlet hår. Inneholder blant annet et kompleks av 3 ulike styrkende proteiner og quinoa- og bambus som gir styrke, fuktighet og tykkelse til fint hår uten å tilføre tyngde.

pris: 439,-

YOUNG.AGAIN.MASQUE

HYDRATE-ME.MASQUE

meget fuktighetsgivende og mykgjørende hårkur for tykt, kraftig eller kjemisk behandlet hår. Innovative mikrokapsler med vitamin A og E, og ekstrakter fra kakaduplomme og nype gjenoppbygger håret og tilfører fuktighet og mykhet.

RE.STORE

ett-stegs behandling som både renser og reparerer skadet hår. Kombinasjonen av superfood proteiner fra grønne erter og enzymer fra papaya og ananas gjenoppbygger håret og gir det fuktighet, styrke og elastisitet.

 

Brukes istedenfor shampoo og balsam. MÅ PRØVES!

HYDRATE-ME.MASQUE

Meget fuktighetsgivende og mykgjørende hårkur for tykt, kraftig eller kjemisk behandlet hår. Innovative mikrokapsler med vitamin A og E, og ekstrakter fra kakaduplomme og nype gjenoppbygger håret og tilfører fuktighet og mykhet.

pris: 439,-

RE.STORE

Ett-stegs behandling som både renser og reparerer skadet hår. Kombinasjonen av superfood proteiner fra grønne erter og enzymer fra papaya og ananas gjenoppbygger håret og gir det fuktighet, styrke og elastisitet.

 

Brukes istedenfor shampoo og balsam. MÅ PRØVES!

pris: 439,-

SESSION.SPRAY FLEX

En lett og fleksibel finishing hårspray som gir fleksibel hold som lett kan bearbeides uten noen harde partier. For hver SESSION.SPRAY FLEX som selges donerer KEVIN.MURPHY en sum for å bidra til redusert karobndioksid utslipp.

pris:

389,- 400ml

199,- 100ml

SESSION.SPRAY

Fleksibel hårspray med hydrolisert hveteprotein og essensielle oljer som gir medium hold og kontroll. Beskytter mot UV stråler og ekstern fuktighet. Jeg bruker alltid denne på kundene mine etter at jeg har laget krøller, før jeg grer gjennom håret.

pris:

389,- 400ml

199,- 100ml

BODY.MASS

Inneholder den samme teknologien som gjør øyevipper lengre og sterkere. Håret føles øyeblikkelig fyldigere og sterkere, og takket være sitrus flavonoider, ingefær- og brennesle ekstrakt vil hårets vekstvilkår og kvalitet forbedres over tid og forhindre hårtap.

Denne har litt mindre hold en THICK.AGAIN og lukter helt nydelig!

pris: 439,-

THICK.AGAIN

Inneholder den virkningsfulle teknologien bak vippeserum. Håret føles øyeblikkelig fyldigere og sterkere, og takket være sitrus flavonoider, ingefær- og persille ekstrakt vil hårets vekstvilkår og kvalitet forbedres over tid og forhindre hårtap. Super som saltvannsspray til guttene som ønsker litt mer hold i stylingen før føn.

Denne har mer hold og en nydelig herrelukt i motsetning til BODY.MASS som passer best til damene.

pris: 439,-

SHIMMER.ME BLONDE

Treatment spray for blondt, stripet og grått hår med lysreflekterende teknologi som motvirker gulskjær og gir fantastisk glans, samtidig som den behandler, reparerer og tilfører fuktighet uten å tynge håret. Ekstremt drøy i bruk. Dette er også en av mine faste produkter jeg bruker på kundene mine eventuelt SHIMMER.SHINE.

pris: 389,-

SHIMMER.SHINE

Treatment spray med gullkorn! Full av antioksidanter som hinder skade på håret og holder det ungt og friskt.

Ekstraordinære egenskaper og fantastisk regenererende evner som stimulerer ny cellevekst. Fuktighetsgivende og stappet med vitaminer.

pris: 389,-

HEATED.DEFENSE

Vektløst og varmebeskyttende produkt som sørger for at utsatte områder på håret får ytterlig beskyttelse.

 

Håret mykgjøres og får et beskyttende skjold mot varme opp til hele 232°C.

pris: 389,-

UN.TANGLED

Fuktighetsgivende og flokeløsende leave-in conditioner med pleiende ekstrakter fra 6 ulike australske frukter. Håret etterlates mykt, sterkt og glansfullt.

 

Varmebeskyttende.

pris: 389,-

YOUNG.AGAIN

Beskyttende, næringsrik og vektløs olje med immortelle og bur oil som pleier og etterlater håret silkemykt.

 

Brukes daglig for beskyttelse mot varmeverktøy og for å tilføre fuktighet og glans.

 

pris: 439,-

YOUNG.AGAIN

DRY CONDITIONER

Tørr-balsam som gir vektløs fuktighet uten å tynge håret. Den har flokeløsende effekt som gjør håret lett kambart og gir kontroll og naturlig glans.

 

Perfekt å bruke sammen med tørr-shampoo FRESH.HAIR.

 

pris: 389,-

POWDER.PUFF

Vektløst pulver som gir fantastisk volum og tekstur til fint hår. Etterlater ingen rester i håret.

pris: 389,-

BODY.BUILDER

Vektløs og fuktighetsgivende volum mousse med vitamin B5 og Tangerin. Gir mulighet for å skape store fasonger, definere bølger og gjøre håret fyldigere med silkemyk hold.

 

Sprayes i som en hårspray slik at det gjør påføring mye enklere!

pris:

389,- 400ml

199,- 100ml

LEAVE-IN.REPAIR

Vektløs leave-in kur med superfood proteiner fra grønne erter og ekstrakter fra bambus og papaya som reparerer, pleier og gir styrke til skjørt og skadet hår.

pris: 439,-

SMOOTH.AGAIN

Meget næringsgivende leave-in treatment med mykgjørende effekt for kraftig, tykt, frizzy eller krøllet hår. Essensielle oljer fra immortelle, baobabfrø, orkide og lotusblomst etterlater håret silkemykt.

pris: 439,-

RETOUCH.ME

Touch up spray for å dekke over ettervekst.

 

Gir en tørr, satengfinish som rask, enkelt og diskret skjuler ettervekst.

 

Kommer i 4 forskjellige nyanser, som dekker grå hår.

Perfekt å ha som en nødløsning siste uken før du har time til å ta etterveksten.

pris: 299,-