IMG_20200825_105341.jpg

OM SALONGEN & SILJE

Jeg heter Silje Victoria Grønbekk og tok fagbrev som frisør i 2014. Før jeg tok fagbrev var jeg lærling hos Barokk Frisør i Stavanger og jeg har blant annet erfaring fra Tango Frisør i Tønsberg i tillegg til Barokk. I 2017 startet jeg hjemmesalong på Storhaug. I 2018 flyttet jeg tilbake til Tasta og fikk åpne salongen i kjelleretasjen hos foreldrene mine. Salongen har egen inngang, god plass, og det er lett å parkere utenfor. 

 

I salongen min står DU i fokus under hele besøket! Jeg har spesielt mye kunnskap og erfaring når det gjelder hårfarge, men jeg liker alle sider av frisørfaget inkludert å sette i hair extensions og fikse bryn og vipper. Hos meg kan du nyte en kopp kaffe eller te, og slappe helt av mens du blir fin på håret. Jeg ønsker at kundene mine skal føle seg som hjemme hos meg.

Før jeg tok fagbrev var jeg lærling hos Barokk Frisør i Stavanger og jeg har blant annet erfaring fra Tango Frisør i Tønsberg i tillegg til Barokk. I 2017 startet jeg hjemmesalong på Storhaug. I 2018 flyttet jeg tilbake til Tasta og fikk åpne salongen i kjelleretasjen hos foreldrene mine på Tasta. Salongen har egen inngang, god plass, og det er lett å parkere utenfor. 

Jeg drar ofte på kurs for å holde meg oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene innenfor frisør bransjen. Jeg er også glad i nye hår-utfordringer!

Håper vi ses snart!

- Silje

©2020 by Lumière Frisør Stavanger.